Dezvoltă-ţi afacerea cu instruirea pentru conştientizarea riscurilor de securitate

De ce instruire şi de ce acum?

Datorită filtrelor avansate de phishing, a firewallurilor şi a altor soluţii IT pe care le oferi deja clienţilor, multe organizaţii beneficiază acum de protecţie mai bună. 

 

Deci în prezent, principala vulnerabilitate privind securitatea cibernetică este reprezentată de angajaţii companiilor. Aceştia oferă un punct de acces la sistemele IT, de aceea erorile umane sunt acum cauza majorităţii incidentelor cibernetice.

 

Un lanţ de evenimente, de la incidentele cibernetice cauzate de erori umane până la pierderile de venituri pe care le provoacă companiilor, semnalează nevoia de mai multă instruire privind conştientizarea riscurilor de securitate. Dar metodele de instruire tradiţionale, care nu integrează o înţelegere specializată a securităţii sau metode de învăţare interactivă, nu sunt o soluţie eficientă.

 

Piaţa impune o nouă abordare, iar Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP) îţi oferă un potenţial enorm de a atrage, păstra şi extinde baza de date de clienţi. Dacă oferi instruire pentru conştientizarea riscurilor de securitate îţi demonstrezi şi mai mult expertiza ca consultant de securitate şi adaugi valoare portofoliului propriu de soluţii.

10 miliarde $

este valoarea estimată a investiţiilor globale estimate în instruirea pentru conştientizarea riscurilor de securitate până în 2027*

2 Cybersecurity Ventures – Raport privind piaţa de securitate cibernetică, 2019

Beneficii esenţiale privind vânzările pentru tine

Uşor de vândut

Există o cerere clară de a ridica nivelul de conştientizare a riscurilor de securitate cibernetică printre angajaţi şi de a proteja veniturile şi reputaţia. Companiile investesc o parte mai mare din bugetul lor IT în instruirea şi educarea personalului, iar 42 % dintre IMM-uri l-au majorat puţin şi 22 %* l-au mărit semnificativ.

* Raport Kaspersky – Economia securităţii IT .n 2019

Adaugă valoare

Fie că este vândută individual sau ca parte dintr-o propunere de securitate mai amplă, instruirea online reprezintă o valoare adăugată extraordinară prin vânzare.

Licenţiere şi facturare simplă

Fără stres – Kaspersky ASAP este potrivit pentru IMM-uri deoarece este disponibil un pachet minim de doar 5 licenţe.

Piaţă mare şi în creştere

Piaţa organizaţiilor care doresc să îmbunătăţească instruirea internă este în creştere, iar investiţiile globale în conştientizarea riscurilor de securitate sunt estimate la 10 miliarde $ până în 20272.

Beneficiază de avantaje ca Partener MSP

Vinde licenţiere flexibilă, cu abonamente lunare şi capacitatea de a gestiona clienţi diferiţi dintr-un singur cont. Tot venitul din serviciile gestionate ajunge direct la tine, revânzătorul.

Deschide calea către vânzarea de produse de acelaşi nivel şi de nivel superior

Vânzarea de instruire pentru conştientizarea riscurilor de securitate poate dezvălui alte oportunităţi generatoare de venituri în domeniul securităţii în cadrul unei organizaţii.

Caracteristici de bază ale produsului

Principii de învăţare mai bune

Conţinutul online a fost creat pe baza cunoştinţelor specializate din domeniul securităţii cibernetice, iar metodologia de instruire se bazează pe cercetări .n domeniul psihologiei şi ştiinţelor comportamentale. Prin lecţii scurte, interactive şi cu un ritmul impus de cursanţi, învăţarea este mai memorabilă şi angajaţii devin încrezători rapid în abilităţile pe care le dobândesc, care pot fi folosite imediat în activitatea zilnică.

Oferă peste 300 de abilităţi

Cu instruirea Kaspersky ASAP poţi să alegi dintr-un program complet de peste 300 de abilităţi, pentru a oferi angajaţilor exact cunoştinţele specializate de care au nevoie pentru a avea un comportament sigur.

Fiecare subiect este împărţit pe niveluri, de la începător la avansat,

astfel încât fiecare angajat să poată studia până la nivelul solicitat.

Automat şi online

Toate operaţiile, de la invitaţiile şi e-mailurile către angajaţi până la stabilirea ritmului lecţiilor şi rapoarte pe baza cărora se pot lua măsuri, sunt integrate şi automatizate

Învăţarea continuă şi incrementală

Angajaţii pot să studieze în propriul ritm, cu lecţii online practice şi captivante care le construiesc abilităţile de securitate cibernetică, oferindu-le libertatea de a performa fără limitări.

Beneficii esenţiale pentru clienţii tăi

Protejează veniturile

Protejează clienţii de întreruperile din reţea, pierderile de venituri şi deteriorarea reputaţiei.

Răspunde cererii de instruire

42 % dintre IMM-uri au mărit cu puţin investiţiile în instruirea şi educarea personalului, iar 22 % 1 le măresc semnificativ. Este o piaţă în creştere, acum cu o soluţie de instruire ideală.

Uşor de configurat şi furnizat

Uşurează munca administratorilor care selectează şi furnizează o programă de instruire unui efectiv de angajaţi de orice mărime.

Învaţă la toate nivelurile

Kaspersky ştie ce abilităţi ar trebui să dezvolte angajaţii, de aceea am creat module şi niveluri diferite direct în conţinutul de instruire.

Rezultate măsurabile

Creează rapoarte privind evoluţia, pe baza cărora se pot lua măsuri şi care demonstrează rezultatele instruirii în faţa colegilor interni.

Trial gratuit

Kaspersky ASAP devine funcţională în doar câteva minute cu un trial gratuit cuprinzător care îţi ajută clienţii să înceapă instruirea.

© 2020 Toate drepturile rezervate  PUNKTNET 100%