informatii

1. Generalitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
PUNKTNET S.R.L, proprietar de drept al acestui site (denumita in continuare punktnet) isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
2. Definitii:
Site-ul www.punktnet.ro (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de S.C PUNKTNET S.R.L.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.punktnet.ro, este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul punktnet.ro, vor fi denumite in continuare continut.
Adresa: Strada Linistei nr 57, sector 1, Bucuresti, Romania. Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. PUNKTNET nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

3. Protectia proprietatii intelectuale
Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul) apartin PUNKTNET si colaboratorilor sai. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea PUNKTNET.
Folosirea fara acordul PUNKTNET, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.punktnet.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele pot fi folosite folosite doar cu acordul scris al unui reprezentant PUNKTNET.

4. Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de PUNKTNET, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
PUNKTNET nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5. Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului www.punktnet.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.
De aceea, PUNKTNET nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia PUNKTNET de catre reprezentantii fiecarei marci.
PUNKTNET si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor PUNKTNET, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de PUNKTNET de la clientul respectiv.
Dupa expedierea produselor, PUNKTNET poate returna contavaloarea bunurilor doar in decursul lunii in care clientul a facut comanda.
6. Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.punktnet.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.
7. Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la PUNKTNET, in mod normal este de 30 de minute din momentul descarcarii facturii proforme obtinuta in momentul inregistrarii comenzii pe site. PUNKTNET nu poate fi raspunzator de de eventualele intarzieri darotate problemelor tehnice de generare a licentelor si isi rezerva dreptul sa trimita o comanda in maxim 24 de ore in aceasta situatie.
8. Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI punktnet.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL punktnet.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI punktnet.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
9. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.