Dezvoltă-ţi afacerea cu instruirea pentru conştientizarea riscurilor de securitate

De ce instruire şi de ce acum?

Datorită filtrelor avansate de phishing, a firewallurilor şi a altor soluţii IT pe care le oferi deja clienţilor, multe organizaţii beneficiază acum de protecţie mai bună. 

Deci în prezent, principala vulnerabilitate privind securitatea cibernetică este reprezentată de angajaţii companiilor. Aceştia oferă un punct de acces la sistemele IT, de aceea erorile umane sunt acum cauza majorităţii incidentelor cibernetice.

Un lanţ de evenimente, de la incidentele cibernetice cauzate de erori umane până la pierderile de venituri pe care le provoacă companiilor, semnalează nevoia de mai multă instruire privind conştientizarea riscurilor de securitate. Dar metodele de instruire tradiţionale, care nu integrează o înţelegere specializată a securităţii sau metode de învăţare interactivă, nu sunt o soluţie eficientă.

Piaţa impune o nouă abordare, iar Kaspersky Automated Security Awareness Platform (ASAP) îţi oferă un potenţial enorm de a atrage, păstra şi extinde baza de date de clienţi. Dacă oferi instruire pentru conştientizarea riscurilor de securitate îţi demonstrezi şi mai mult expertiza ca consultant de securitate şi adaugi valoare portofoliului propriu de soluţii.