Noi suntem Punkt NET. Noi oferim creăm dezvoltăm implementăm soluții punctuale.

Punkt NET este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate și anitivirus din Romania.

Misiunea

Deoarece clientul este cel mai important pentru noi si dorim sa garantam o transparenta maxima a produselor pe care le oferim, livrarea licentei se face in 30 de minute din momentul comenzii, iar plata se poate efectua in termen de 48 de ore, numai daca utilizatorul este multumit de sistemul de securitate achizitionat. In acest interval sistemul de protectie este complet functional si poate fi utilizat de catre cumparator.

Viziunea

Punkt NET a dezvoltat in ultimii ani un portofoliu semnificativ de clienti, acestia ramanand fideli serviciilor oferite de compania noastra. Pentru echipa Punkt NET este foarte importanta oferirea celor mai bune servicii. La acest moment Punkt NET asigura suport tehnic telefonic sau prin email, cu raspuns in maxim 48 de ore pentru persoane fizice. In cazul persoanelor juridice Punkt NET solutioneaza orice problema tehnica sau de instalare a produselor prin administrarea remote sau, in cazuri critice, prin trimiterea unei echipe tehnice la sediul clientului.

De ce noi?

Pentru a fi si mai aproape de cerintele utilizatorului, Punkt NET lanseaza un program complex de parteneriat, pentru a acoperi toate orasele mari din Romania si pentru a interveni, prin partenerii sai, in cel mai scurt timp posibil in cazul in care este absolut necesara prezenta unei echipe tehnice la sediul companiilor.

0
0
0
0

De ce să colaborezi cu Punk NET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit massa enim. Nullam id varius nunc.

Din anul 2007 Punkt NET a este distribuitor autorizat Kaspersky Lab in Romania, lansand pe piata din Romania cele mai importante produse de securitate la nivel global, solutii destinate utilizatorilor casnici precum si a companiilor mici si mijlocii. In urma efortului sustinut depus de o echipa dedicata sistemelor de securitate informatica Punkt NET a ajuns in anul 2009 Value – Added Distributor. Acest titlu reprezinta cel mai inalt statut acordat de Kaspersky Lab unei companii asociate acestuia. Serverele Punkt NET sunt interconectate cu serverele de comanda ale principalilor vendori de securitate din domeniu, astfel putând livra în cel mai scurt timp atât soluțiile cu licențiere multianuală cât și subscripție lunară. Viitorul va apartine subscriptiilor lunare, cel putin asa pare trend-ul la ora actuala. Netflix, HBO GO, Google Stadia,Electronic Arts, Xbox sau Playstation par ca insista foarte mult pe acest aspect. Acum a venit randul nostru. Incepând cu 1 ianuarie 2019 suntem primul distribuitor Kaspersky Lab care a implementat si pus in aplicare sistemul de livrare pe baza de abonament lunar – subscriptie – pentru produsele business&corporate din portofoliul vendorului.