CINE SUNTEM NOI

Punkt NET este unul dintre cei mai importanti distribuitori de solutii de securitate anitivirus Kaspersky din Romania.

In anul 2007 Punkt NET a devenit partener autorizat Kaspersky Lab in Romania, lansand pe piata din Romania cele mai importante produse de securitate la nivel global printre care Kaspersky Antivirus si Kaspersky Internet Security, solutii destinate utilizatorilor casnici precum si a companiilor mici si mijlocii. In urma efortului sustinut depus de o echipa dedicata sistemelor de securitate informatica Punkt NET a ajuns in anul 2009 Value – Added Distributor. Acest titlu reprezinta cel mai inalt statut acordat de Kaspersky Lab unei companii asociate acestuia.

CE FACEM NOI?

Punkt NET a dezvoltat in ultimii ani un portofoliu semnificativ de clienti, acestia ramanand fideli serviciilor oferite de compania noastra.

 

Pentru echipa Punkt NET este foarte importanta oferirea celor mai bune servicii. Din acest motiv 60% din veniturile Punkt NET sunt reinvestite in asigurarea celui mai bun suport tehnic. La acest moment Punkt NET asigura suport tehnic telefonic sau prin email, cu raspuns in maxim 48 de ore pentru persoane fizice. In cazul persoanelor juridice Punkt NET solutioneaza orice problema tehnica sau de instalare a produselor prin administrarea remote sau, in cazuri critice, prin trimiterea unei echipe tehnice la sediul clientului.

Deoarece clientul este cel mai important pentru noi si dorim sa garantam o transparenta maxima a produselor pe care le oferim, livrarea licentei se face in 30 de minute din momentul comenzii, iar plata se poate efectua in termen de 48 de ore, numai daca utilizatorul este multumit de sistemul de securitate achizitionat. In acest interval sistemul de protectie este complet functional si poate fi utilizat de catre cumparator.

 

Pentru a fi si mai aproape de cerintele utilizatorului, Punkt NET lanseaza un program complex de parteneriat, pentru a acoperi toate orasele mari din Romania si pentru a interveni, prin partenerii sai, in cel mai scurt timp posibil in cazul in care este absolut necesara prezenta unei echipe tehnice la sediul companiilor.

Produsele Kaspersky Lab Business sunt create pentru a proteja chiar si cele mai complexe si dinamice sisteme de retea: produsele noastre includ suport pentru toate tipurile de noduri de retea si platforme, precum si o scalabilitate avansata.Acum si cu plata lunara prin serviciul de subscriptie.

→ Kaspersky Small Office Security 2109 
Protectie pentru statii de lucru, smartphone si servere.

→ Kaspersky Endpoint Security CLOUD 
Protectie pentru statii de lucru, smartphone si servere.

→ Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT 
Protectie pentru statii de lucru, smartphone si servere.

→ Kaspersky Endpoint Security for Business ADVANCED 
Solutie pentru statii de lucru, smartphone, servere, criptare si management.

→ Kaspersky Security for Microsoft Office 365 
Solutie pentru securitate Microsoft Office 365.

→ Kaspersky Security for Mail Server 
Solutie pentru securitatea serverelor de e-mail.

→ Kaspersky Security for Internet Gateway 
Solutie care asigura securitatea accesului la Internet pentru toti angajatii unei companii.

CE FACEM ACUM ?

Viitorul va apartine subscriptiilor lunare, cel putin asa pare trend-ul la ora actuala. Netflix, HBO GO, Google Stadia,Electronic Arts, Xbox sau Playstation par ca insista foarte mult pe acest aspect. Acum a venit randul nostru. 

Incepand cu 1 ianuarie 2019 suntem primul distribuitor Kaspersky Lab care a implementat si pus in aplicare sistemul de livrare pe baza de abonament lunar – subscriptie – pentru produsele business&corporate din portofoliul vendorului. 

 

© 2020 Toate drepturile rezervate  PUNKTNET 100%