DE CE SA FI PARTENER CU NOI?

Cum deveniți partener?

Daca compania dumneavoastra este interesata in a deveni partener Punkt NET va rugam sa completati formularul de inscriere, care serveste la acreditarea ca Partener Retail Punkt NET – Kaspersky Lab


Programul de parteneriat Punkt NET se refera doar la distributia produselor Kaspersky Lab pe teritoriul Romaniei.
 • discount

  special pt. parteneri de 20%, 25% si 30%

 • cursuri

  pentru specializare tehnica Kaspersky Lab

 • instrumente

  resurse de marketing online / offline

 • administrare

  gestiunea comenzilor si a facturilor

BENEFICII

De unde cumpărați?

Partenerii Punkt NET din Romania, asigura o prezenta locala unde clientii sa poata avea acces direct la ultimele tehnologii si expertize ale Kaspersky Lab. Reteaua noastra extinsa de parteneri va ofera oportunitatea de a va consulta cu un specialist in domeniu si a beneficia de servicii suplimentare.

Potențiali parteneri

Partenerii primesc suport extins, de la invatare pana la suport tehnic si material de marketing. Abordarea flexibila a Punkt NET si obligatia de a lucra individual cu fiecare partener asigura succesul afacerii dumneavoastra.

Lucrând împreuna

La Punkt NET, partenerii sunt foarte pretuiti. Noi nu consideram partenerii ca un debuseu pentru vinderea produselor ci o parte a echipei Punkt NET. Partenerii nostri din Romania lucreaza impreuna pentru a oferi clientilor cea mai deosebita experienta atunci cand cumpara si folosesc produsele noastre. Pe scurt – partenerii nostri definesc cine suntem.

Schimb de informații 

 

Pentru a oferi partenerilor nostri toate avantajele posibile, Punkt NET ofera cunostinte unice referitoare la securitatea calculatoarelor catre toti partenerii. De asemenea, Punkt NET se straduieste sa dezvolte si sa mentina o relatie personala cu fiecare din partenerii nostri si sa asigure o informare permanenta asupra planurilor de viitor de dezvoltare si a scopurilor companiei pe termen lung.

 

Avantaje mutuale

 

Noi intelegem foarte bine ca pentru a avea succes in vanzarea produselor noastre binecunoscute, partenerii nostri trebuie de asemenea sa aiba succes. Ca urmare, in plus fata de reducerile de pret atractive noi oferim, de asemenea, fiecarui partener, suport vast de marketing, pregatire si fonduri de marketing individuale .

© 2020 Toate drepturile rezervate  PUNKTNET 100%